1033128.jpg

Tekis mieli raivota..mut en taida jaksaa..En vaan jotenkaa löydä sanoja.Ois asiaa,mutta en tiedä miten ne kertoisin.En tiedä ihan kaikkea edes aiheesta mistä tekis mieli raivota ni oon sitte hilijaa.Mielipiteellä johon on vain yksi syy/selitys ei ole riittävä protestoimiseen.Hmm ehkä tutkin asiaa lisää niin voin laittaa haisevaa vastalausetta hieman ees asiantuntevampaan suuntaan.

Taas tympii.Tympii.Tympii.En pääse edes kauppaa,koska ne ovat kiinni.Olisin tehnyt pitkästa aikaa kotiruokaa,mutta paskat.Aletaan vaan viettää enemmän kaikenmaaliman kaupallisia kissanristiäisiä ja kissanristiäispyhiä.

Tänään tekis mieli juoda viinaa.Ei oo Alko auki.Jes.Alkosta otin viime kerralla viinakortin,turhaan,ei näytä pääsevän täyttämään sitäkään.

Tänään vois katsella telkkarista uusintaleffoja ja sarjoja,vois syödä neljä päivää vanhaa kanakastiketta ja poltella kk vanhoja tupakkeja.Vois alkaa syömään kertakäyttöastioista kun en jaksa tiskata,jumpata ehkä  vois mut ei jaksa mennä suihkuun.Pah.En tiiä En.Tympässee.

1033167.jpg