YHYYYYYYYYYYYY kauhia makian tuska! laitoin ukollekkin viestiä että tuu äkkiä hommista ja osta mulle trulyn salmiakkia.muutaman kerran jääkaapillä käyny kurkkaamassa tuskissani mutta mittää makiaa en ottanu.Oli pakko kuoria kaks pientä omppua ja vetästä ne himooni.Kävi äsken taas kuivakaapilla ja kätteen tarttu synttärileipomuksiin tarkotettu jogurttisuklaalevy(niitä pirkan pienempiä) semmosesta meinasin muutaman palan ottaan vaan oli SAATANA melkeen sulanu pakettiin,siis voi perkele.Oli pakko työntää pakastimeeseen että kovettus nopeeta.Ääääyyy tuu jo kotttiiin,seiskalta lupas tulla...himi himo hiimo kiipes kielelle...joo kattos kohta BB extraa ni unohtus paskat syämättä,paskaa kyllä sekin ohjelma mutta eipähä lihota saatana.

Olis kyllä kiva alottaa leipurin opinnot,sitä mietin jo pari vuotta sitten mutta en tiiä.Jotenki palauttaa maan pinnalle kun muistaa mitä paskaa aikaa opiskelu on rahatilanteen kannalta ja miten läsä varmasti alkaa kertymään perseeseen kun tuohon ammattiin alkas ittiää harjottaa.Se tapahtu jo talouskoulussa eikä se mikää leipurilinja ollukkaan :( Kiinnostas kuitenkin perusteet tuosta hommasta ni osais harrastaa kotileipomista lähes ammattimaisesti ;) no,tekemälläkin sitä paljo oppii.Tai sitten vaihan alaa täysin johonki muualle,sellaiseen jolla ei ole mitään tekemistä ruoan/mässyjen kanssa.Pakko on jotain keksiä.Sylki loppuu,millä sitä kattoa sitten kostutellaan?

1019705.jpg

Noniin,Nyt päätin kokeilla sitten tälläistäkin hommaa.Joskus penskana kirjotellu päiväkirjaa mutta se on sitten jäänyt.Onnistuiskohan sitä jatkaa sitten näin.Saa nähdä.

Monet kerrat kokkailtu ja olisi ihan kiva kirjata tekemiset ylös kuvineen reseptineen kun olen kuitenkin haka aina hävittämään kaikki paperilappuseen rustatut ohjeet kuitenkin.

Saa nähdä.Aattelin tässä lauantai illan kunniaksi leipasta jotain pientä,kun ei baareilemaan tule nyt lähdettyä ja hieman tylsää vain olla. Eilen tuli tehtyä kolmeakin erillaista piirakkaa,mutta en tietenkään kuvia ottanut ja pakastin loput ettei menisi liian makeaksi elämä ;)

Kun kaivan ne ylös taas,saatan räppästä kuvat ja nakata tänne,jos taas muistan.

Kokeilenpä säädellä ja opetella tätä vielä ennenkuin alan tosissani työstämään,Hah :)

                                                       1019698.jpg

Haha :D

Vissiin jonkun sortin kakkaroiden yliannostusta havaittavissa,tein  vuosisadan löydön tai ainakin hajusta ja enemmän ulkonäöstä päätellen tainu olla kikkare se puoli vuosisataa kaapin perukoilla...

Piti kaks kertaa tarkastaa että mitä tämä on ja toisen kerran että mikä tämä OLI?!

Pienen tarkkailun jälkeen nämä on ollu muffinsseja,vaaleita vai tummia,sitä en saanut selville :)

1020317.jpg