Tämmösii piti sit tehhä toistamiseen.Ihan ok olivat,ekalla kerralla laitoin marinoituja päärynäsiivuja ja ne olikin herkkua :) Kokeilin mustikoilla tällä kertaa.Kuvassa ei ole sitä ihanaa vaahterasiirappia jota ostin sitten kalliilla rahalla myöhemmin.

Muistan joskus syöneeni Amarillossa mustikka pannareita vaahterasiirapilla mutta eipä tuo ollut vastaavaa,vissiin poistettu se herkku listalta ko ei ole enää näkynyt :/

1049737.jpg

Lauantain Sopostuksia

Leipasinpa sitten taas jotain mällyröitä.Ei ollu mitään aineita että olis voinu jotain suolaista tehdä ja perusjutut just ja just löyty eli kananmunat,sokerit,ja jauhot.Niistä sitten jotain keksimään.

No suklaahommatha ne aina kiinnostaa ni leipasinpa sitten muffinsseja ja suklaakakun joka piti olla jonkunlainen mutakakku.V*tut.Kuivaa kuin mikä ja muffinsitkaan ei ollu mistään kotoisin.

Lisäksi tein kauralastuja jotka oli kans pettymys.Ei ollenkaan ihanan levinneitä ja rapeita tuotoksia.Paskaa! Tai no,en ole paskaa koskaan syönyt ni en osaa varmaks sanoa mutta voi se varmaan näiltä tuotoksilta maistua.Mutta ei se mitään! Eipähän tarvi syyä ja kasvattaa läskejään.Pakkaseen ja ukon suuhun vaan.Sillehä nuo näytti kelpaavan.1053205.jpg

Muffinseihin tein kahvikuorrutteen jotain makua ees antamaan ja vaahterasiirappia pikkusen loirotin päälle.Mutta,mulle ei kelpaa.Parempi niin.Ja P***kele että vihaan tava-muffinssivuokia,heti ko saapi rahaa ni ostan silikoonivuoan tai jonku muun ni ei tarvi räpeltää nuitten papereitten kanssa ja jotain ryhtiä saa kakkaroihin!

Tämä suklaakakku oli kyllä outo.Aattelin että se käy kahvikakusta,mutta aattelin että no,halkasempa ja kostutan sitä hieman vaniljamaidolla.,jota ei kyllä ollu yhtää liikaa! väliin omatekemää raparperihilloa ja kannen sivelin kans maidolla ja vaahterasiirapilla.Oli nimittäin kannattava homma,ilman sitä ei olis kakkaraa saanu nieltyä alas.(dramatisointiako?)Päälle omenaa,viinirypälettä,pakastemansikoita ja hyytelösokeri.ihan hyvää oli lakki osio :) Toistamiseen en tee näillä kolmella ohjeilla samoja hommia ko ei ainakaan minun makuun ollu yhtään.

1053206.jpg