Noniin uutta leivontaa vaan pukkaa.En ookkaa nyt viikkoon kohta mittää leipassu,hui hui sentää!

piti keksiä että mihin käyttäs tuon lopun voikreemin kun sitä tuli hieman liikaa eikä roskiinkaa viiti heittää.No keksin sitten että pullaa voisi tehdä ja siihen survoa loput tilpehöörit mitä ed.leipomisistä jäi.1144596.jpg

Nuo "suklaapullat" hieman kärvähti..köh mutta ne voiki sit viiä äiteelle ko se tykkää syyä kaikkee palanutta että no hätä :D

Eli noihin laitoin loput voikreemin,toinen oli punasta ja toinen valkosta ja molempiin tein omat eri tahnat,punaiseen lisäsin paloiteltuja kirsikoita ja kirsikkalientä sekä kanelia,sopi tosi hyvin ja toisiin kanelia,vaniljaa sekä rouhittua tummaa suklaata.

Tuli tuommonen ihana siirappimainen pehmeä koostumus näihin kirsikkapulliin,herkkua!nuo loput tavan pullia joihin painoin vihreän kirsikan.Jännä että niissä on mintun tai eukalyptuksen makua vaikka koko purkissa ei niin lue,Ihan Pirkan tuotteita siis.pakkaseen pakkaseen pois silmistä!

 

Noh,halusin kokeilla tehä pikkuleivoksia sillä ehdolla että joku muu kuin minä joudun syämään näitä joten väkipakolla ukko otti ne töihin,parikymmentä niitä vahingossa tupsahti ja kaikki meni,onneks!

meinas hermo mennä kyllä ja väsy iski ko kumma aina pitää illalla ja yöllä alkaa tuhraamaan.

no mutta ok ok yhen ylijäämä kakkaran jouduin maistamaan ja iha hyvää oli.onneks ei ollu kermavaahtopursotuksia joten vähä vähemmällä pääsin ehhehe.. Loput  nakkasin sitte vaa roskiin..jaksa säästellä ikuisesti.

1129915.jpg

Tajusin ottaa kuvan vasta ko löin kuvun päälle..oli muutenki vähä tiukassa nuo pursotukset kuvussa että en jaksanu alakaa säätämään.jotaki kuvaa kuitenki kakkaroista,tuossa vielä ne ylimääräset ilman kermaa ja menishä nuo hätätilanteessa nuinkin.Yhen kermateoksen nakkasin tuonne ko se lenti lappeelleen tarjoiluvadille ja se oli minusta se oli niin nätti,prkl.

1129912.jpg

tänään sitten keksin päällystää muffinsseja voikreemillä,tuli aika tönkköö ja helekarin imellys rasvapommimällyrää?? vai laitoinkohan liikaa? En tiiä mutta aattelin ehkä vaihtaa tuon kuorrutteen vaikka johki hieman kevympään versioon...no joo.

1129931.jpg