Jes.Jändee.Oon saanu itteni vapaaehtosesti lenkille.Hih.Tässä muutamana päivänä laittanu verkkarit(hui hitto) päälle ja ulos (OHO) ihmistenilmoille.Tai no mehtään oon menny ja täällä korvessa enemmän sit käppäilly kun kaupungissa en ainakaan kehtaa verkkareissa kulkee ja hyötyliikuntana tulee kaikki liikunta mitä siel on.

Kokeillu vähän hölkkäilläkin siinä samalla ja ihan mukava yllätys oli et jaksaa kevyesti mennä eikä oo kuoleman kielissä :) (ku ei jaksa/pysty kovempaa)joskus ylä-asteella viimeks cooperin testissä juossu(tuloksia ei mainita) niin oli Jees.Jotenki vaan vittumaisesti toho lonkkaluuhun alkanu vihlomaan johonki lihakseen koska venyttäessä sattuu ja iskut askeleistä käy inhasti.Tiiä sit mikä siinä on,oli kesällä jo mut se meni ohi ja nyt sit tuli uudestaan.Oon silti yrittäny liikkua,sattukkoon perkele.

Aattelin jos alkais iha säännöllisesti kans pistämään kaloreita ylös ni näkis vähä miten sitä tulee mussutettua ja liikuttua,että kuluttaako sitä yhtään mittää,tuskin jaksan säännöllisesti alkaa tarkkaileen,mulla tuppaa unohtumaan tehä asioita jos niitä k-o-k-o a-j-a-n pittää pittää pittää...

ihan mielenkiinnosta,you know.jeeps joops Hammastakin kolottaa,onkohan reikä?

 

 

Siis Pitihän se kääretorttula sitten tehhä puolenyön aikaan :/ Maistiaispala itse napattu,pari palaa ukolle syötetty,tosin huonolla menestyksellä kun ei tykkää puolukasta ja loput pakkaseen.Poissa silmistä,poissa mielestä.On se perkele.

Miettiny monesti että jos on paino-ongelmia ja tietää että on perso makialle ja niitä tulee syötyä tai jos ei syötyä niin maistettua jos niitä on tai tekee.Eihän se maistaminen tietenkää vaarallista oo mutta poden jo siitäkin huonoa omaatuntoa.Totutellu siihen tässä muutaman vuoden aikana että makiaa ei syyä eikä ole TARVETTA syödä joka päivä ja sillä kyllä mennään.

Täytyy myöntää että tää seukkailu on vähä pistäny kattomaan läpi sormien ja sen huomaa vaa astakin..kesän aikana persaus levahtanu että housut kiristää ja nelisen kiloa pukannu lisää.Mutta nyt on jotenki saanu mässyttelyn hallintaan,eikä ainakaan painon nousua ole enää havaittavissa mutta ei kyllä laskuakaan.On kyllä ahistunut olo painonnoususta,pari vuotta olen saanu pidettyä painon tasasena,parin kilon heilahduksilla,vaikkakin ylipainoa on,niin se on kuitenkin parempi kuin vuosittaiset painonheilahtelut välillä 10-20kg. Keväinen paino,vaikka olikin vielä ylimääräistä reilusti,oli jo melkein tyydyttävä,silti kauhistuttava luku,siihen mennessä painon pudotus pahimmista ajoista oli reilu 30kg.

Paino näköjään vaihtelee elämäntilanteiden mukaan,myös paikkakunnalla on merkitystä,En ees muista kaikkia elämäntilanteesta aiheutuvia painonnousuja-ja laskuja enkä jaksa ees miettiä,mutta nyt olen jo aika hyvin oppinut monen kokemuksen kautta,mikä minua lihottaa ja se on hyvä.Vaikka en laihdu,osaan katsoa etten liho merkittäviä lukuja.

Tarkotus ois tällä hetkellä laihduttaa semmoinen 5-6kg että päästään taas siihen lukuun mitä se on ollut parin vuoden ajan.Sitten siinä vaiheessa saa taas alakaa noitumaan ja ihmettelemään miksi PAINO JURRAA PAIKALLAAN?!? se ei laske.En tajua.Ehkä sitten kulutus on ollu sen verran pientä että se vain pitää painon samana,jos haluan painon laskevan jatkamalla samalla tavalla,pitäisi lopettaa syöminen lähes kokonaan,muuttaa ruokavalio melkeen vegaaniseksi,tai aloittaa jokin perkeleen raskas liikuntaharrastus.Huoh.Tää oli ihan hyvä.Ottihan se aikansa että totutteli vähärasvaiseen ruokavalioon,opetteli syömään säännöllisesti ja alko harrastamaan EDES sitä hyötyliikuntaa.

Nyt on taas kaikki nuo hieman rempallaan :( Sais jostain jonkun jonka kanssa lähteä lenkille,joku joka käskee pistämään sen läsän liikenteeseen,perkele!mutta ei,ukkokaan ei innostu.kavereita ei ole kuin muilla paikkakunnilla ja heitä ei semmonen kiinnosta.Yksin on huono innostua ja tsempata.Ohan se mahdollista kyllä,mutta niin pirun tympeetä.

Pitäs lähteä ulos,sisällä istuttu taas pari päivää.HALUAN ULOS! ahdistaa,tulee oikein pahalle tuulelle ja tuntee miten nesteet pakkaantuu sisuksiin ja energiat uppoo perseläskeihin niitä leventämään.Argh!

Eilen tuli kyllä sekstailtua ja olin jopa itse tällä kertaa aktiivinen osapuoli,ratsastaminenhan tunnetusti on hyvää liikuntaa ja kerrankin pääsin vauhtiin mutta 1½min päivässä ei taida riittää kilojen karisemiseen ;) No affence.Ehkä pitäsi harrastaa enemmän säännöllisemmin.No,sitä kai se arjistuminen on.

Määpä lähen tännää kyl ulos ettei tuu taas turhautuminen ja kriisiä kriisin perään.Ok moi.

1021359.jpg