1019844.jpg

 Pitäs vähän talletella ylös kesän ja kevään tapahtumia,Täytyy myöntää että en oo kyllä hirmu aktiivinen keikkailija tai tapahtumissa ramppaaja ja sitten kun kerran käy niin en osaa tallettaa enkä muistoja ottaa tapahtuneista. :( Mutta Onneksi tuossa siipassa on paprazzin vikaa niin on joistakin jotain kuvia olemassa.Keväällä käytiin American car showssa Oulussa ja oli nättiä kyllä :) monta tuntia siellä vierähti ihastellessa.Itsehän en tekniikan päälle oikein älyä mutta ukko senkin edestä sitten.Itse tyydyin ihastelemaan pintoja ja nauttimaan hyvästä taustamusiikista.

1019880.jpg

Tämä -61 Chevrolet Corvette oli (myös) kaunotar minun mieleeni :)

Kävimme myös kesällä Big Wheels tapahtumassa Pieksämäellä,Ihan kahdestaan,vaikka tuommoset reissut sais tehdä kyllä isommalla porukalla.Meinas hieman masis iskeä Koiranilman ja tuttujen puutteen takia :( Mutta illalla kun bileet alkoi ja sai hieman ilolientä nassuun ja pois sateesta niin alkohan se fiilis taas nousta iloisia ihmisiä nähdessään ja mainiota mussiikkia kuunnellessa :)

Kuviakin taisi olla mutta en löydä niitä nyt tähän hätään.Oli ihan mukava tapahtuma että vois kyllä vakavasti harkita ens vuonna uudestaan menemistä! Hieman tietoa tulevasta tapahtumasta löytyy    http://www.bigwheels.info/ 

                                                  1019847.jpg 

 Lisää namia tiedossa kun käytiin Heinäkuussa kattomassa Kuopiossa ihanata Meteorssia!

Oli hyvä oli :) Tuli pitkillee piletettyä ihan kunnolla! Pakko nähä tää vielä joskus uudestaan,nam.

Tästäkin voi käydä kattelemassa lisää vaikkapa tuolta http://www.kingsofpsychobilly.com/welcome.htm

1019707.jpg